Het Mondriaanhuis is gevestigd aan de Kortegracht in het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Het museum is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Parkeren kan in parkeergarage aan de Koestraat op vier minuten lopen van het museum. Voordelig parkeren is mogelijk in parkeergarage Soeverein of parkeergarage Beestenmarkt.

Museumcafé

Het Museumcafé, ontworpen door Tinker Imagineers biedt uitstekende mogelijkheden voor een receptie of feestelijke ontvangst. Een rondleiding door het museum als onderdeel van jouw activiteit behoort tot de opties. Je kunt tevens gebruikmaken van het Museumcafé.

Maximum capaciteit: 50 personen

Doe-het-zelf-atelier

Het Doe-het-zelf-atelier is de ruimte waar doorgaans de creatieve workhops plaatsvinden, maar waar met een paar eenvoudige ingrepen ook heel goed een lezing kan plaatsvinden. Beamer en scherm zijn aanwezig.

Maximum capaciteit: 50 personen

Meer informatie

Het Mondriaanhuis informeert je graag over de mogelijkheden die het museum biedt en bespreekt samen met jou je persoonlijke wensen om op basis daarvan een pakket op maat te maken. Neem voor meer informatie contact op met Febe Verheijen voor een vrijblijvende afspraak.