Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan  in ons Doe-het-zelf-atelier.
Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.

Kinderworkshops

Het Mondriaanhuis organiseert elke eerste en derde zondag van de maand creatieve kinderworkshops in het Doe-het-zelf-atelier. Tijdens een workshop ga je onder begeleiding van de museumdocent iets maken of doen dat te maken heeft met Mondriaan. Op de eerste zondag van de maand organiseren we de creatieve workshop In de stijl van De Stijl . Elke derde zondag van de maand is er de muzikale workshop JAZZ LAB 4 KIDS  .

Kinderfeestjes

Ben je (bijna) jarig? Vier je kinderfeestje in ons museum! In het Mondriaanhuis kan je terecht voor een bijzondere en creatieve verjaardagworkshop. Onder begeleiding van een museumdocent ga je eerst het museum bekijken en leer je van alles over Mondriaan. Daarna mag je zelf aan de slag als een echte kunstenaar. Je werkstuk mag na afloop mee naar huis.
De verjaardagworkshop kost € 80,- voor groepen t/m 10 kinderen. Dit is inclusief limonade en koek en een aardigheidje voor de jarige. Meer info en reserveren via: educatie@mondriaanhuis.nl of 033 46 00 170.