Rondleidingen

Het Mondriaanhuis biedt op doordeweekse dagen interactieve en gevarieerde rondleidingen aan. Deelnemers gaan daarbij actief aan de slag: kunstwerken bekijken, erover discussiëren en vragen stellen. Ze gaan zodoende de dialoog aan met elkaar én met de kunst. Het programma kan desgewenst worden toegesneden op de behoefte van de groep.

Praktische info:
Wanneer: maandag t/m vrijdag
Tijd: 1 uur
Kosten: € 70,-

De rondleiding kan daarnaast worden uitgebreid met een creatieve workshop in het Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis. Voor meer informatie en reserveren: educatie@mondriaanhuis.nl

Introductie op Mondriaan

Wie was Mondriaan?  Hoe verliep zijn artistieke loopbaan,? Wat waren zijn hobby's en  waarom is hij nooit getrouwd?  In de mini-lezing van het Mondriaanhuis kom je in een halfuurtje veel te weten over de vermaarde kunstenaar. Voor groepen bieden we deze lezing, als introductie op een zelfstandig bezoek aan de expositie. De introductie is inclusief een ontvangst met koffie en thee.
Prijs voor de mini-lezing:
€ 70,- per groep t/m max. 20 personen (exclusief entree).
€ 110,- per groep t/m max. 40 personen (exclusief entree) 

Duur: 30 minuten met aansluitend museumbezoek.

Kosten voor aanvullende catering zijn afhankelijk van de grootte van de groep.

Reserveren? Op basis van beschikbaarheid, graag een maand van tevoren via: tel. 033 - 4600170 of educatie@mondriaanhuis.nl

Dineren in stijl van De Stijl bij de Mariënhof

Groepen die na  afloop van een bezoek aan het Mondriaanhuis in stijl willen afsluiten kunnen terecht bij de Mariënhof. De Mariënhof is gevestigd in het centrum van Amersfoort op nog geen vijf minuten lopen van het Mondriaanhuis. Hier, in het meer dan vijfhonderd jaar oude gebouw,  kun je genieten van een heerlijk diner in een prachtige historische ambiance. Aan groepen vanaf tien personen serveert de Mariënhof een heerlijk driegangen diner van het seizoen, afgestemd op het Mondriaanthema.  

Prijs per couvert: € 69,00 incl. BTW

Bestaat uit: Driegangen verrassingsmenu van de chef-kok afgestemd op het Mondriaanthema, drankarrangement 2,5 uur (bier, fris, wijn, sap, koffie en thee).

Te boeken op donderdag – vrijdag – zaterdag – zondag (andere dagen in overleg).

Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Mariënhof Amersfoort