Zoek je een leuk gezinsuitje voor in de hersftvakantie?  Het Mondriaanhuis  organiseert in deze periode altijd extra activiteiten zoals schilderworkshops of rondleidingen. Ook kun je een leuke speurtocht doen of creatief aan de slag in het Doe-het-zelf-atelier. 

De workshops  zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Meer informatie hierover verschijnt in september 2020 op de site.

Speurtocht

De kunstenaar Piet Mondriaan is vooral beroemd om zijn schilderijen met zwarte lijnen en rode, gele en blauwe vlakken. Wil je meer over hem te weten komen? Speur dan naar de verborgen puzzelstukken in het museum. Deelname aan de speurtocht is gratis en geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Vraag er naar in het Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis!

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.