Het Mondriaanhuis in Amersfoort is een museum waar  bezoekers uitgebreid kunnen kennismaken met de kunstenaar Piet Mondriaan. Recent is het museum opnieuw ingericht. In de vernieuwde opzet richt het museum zich ook op nieuw publiek. Het Mondriaanhuis is op zoek naar een stagiair  die wil meewerken aan het nog beter bereiken van deze nieuwe doelgroepen.

Tijdens je stage breng je de wensen en behoeften van  enkele klantgroepen in kaart . Vervolgens  weet je dit  te vertalen naar  gerichte (online)  marketingactiviteiten en communicatie.

Wij bieden
1. Een goede persoonlijke begeleiding 
2. Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
3. Een uitdagende en afwisselende stage
4. Ruimte voor initiatief en eigen inbreng
5. Een stagevergoeding (hoogte afhankelijk van opleidingsniveau en aantal uren)

Wij vragen
Je volgt  een opleiding Marketing Communicatie op HBO of WO-niveau en hebt affiniteit met kunst en cultuur. Je  bent ondernemend, creatief   en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marcom. Je zoekt een stage waarbij je denken en doen kunt combineren.

Stageperiode
Het Mondriaanhuis heeft vanaf september 2018 weer plek voor een stagiaire. Het gaat om een periode van 3 tot 6 maanden. 
Aantal uren per week: 32

Over het Mondriaanhuis
Het Mondriaanhuis is het geboortehuis  van Piet Mondriaan. In het museum werkt een klein team vaste medewerkers. Daarnaast wordt een aantal  functies vervuld door vrijwilligers.  Het Mondriaanhuis is onderdeel van Amersfoort in C, de stichting waar naast het Mondriaanhuis ook Kunsthal KAdE,  Museum Flehite en Architectuurcentrum FASadE onderdeel van uitmaken.

Interesse?
Stuur je CV naar j.delacroix@amersfoort-in-c.nl
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Joyce de la Croix  033 – 460 01 74