Met uw steun kan het Mondriaanhuis nog beter de betekenis van Piet Mondriaan uitdragen en zijn geboortehuis voor alle belangstellenden openstellen.

Vriend van het Mondriaanhuis

Als Vriend van het Mondriaanhuis steunt u het museum bij het realiseren van plannen en ambities.
Als Vriend heeft u gratis toegang tot het Mondriaanhuis en krijgt u korting op aankopen uit de museumwinkel. Met de digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Mondriaanhuis.

Vriend worden?

Stuur een e-mail naar info@mondriaanhuis.nl. Geef uw naam, adres, telefoonnummer door o.v.v. 'Vriend worden'. Het secretariaat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Na betaling van de contributie (€ 50,- per jaar) ontvangt u van het museum een welkomstgeschenk en uw Vriendenkaart.

Sponsor worden

Als sponsor van het Mondriaanhuis ondersteunt u het museum bij het toegankelijk maken van Mondriaans leven, werk en gedachtengoed bij een breed publiek. In overleg met het museum zijn er mogelijkheden om op onze locatie speciale activiteiten te ontwikkelen voor uw bedrijf, zoals ontvangsten voor uw stakeholders of netwerken of een lezing of rondleiding door het Mondriaanhuis.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

U kunt u op verschillende niveaus aan ons verbinden: van hoofdsponsor tot sponsor tot partner van een activiteit. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot sponsoring van het Mondriaanhuis kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Paul Baltus (directeur).

Het Mondriaanhuis is onderdeel van de Stichting Amersfoort in C en heeft de Culturele ANBI status.

Fiscaal voordeel Geefwet

Sinds 1 januari 2012 biedt de nieuwe Geefwet extra fiscaal voordeel voor particulieren en bedrijven die culturele instellingen meerjarig willen ondersteunen. Een sponsor ondersteunt het museum met een jaarlijks bedrag en de fiscus neemt daarvan meer dan de helft voor zijn rekening!
Voor meer informatie over de Geefwet kunt  u contact opnemen met Elly van Dijk van Amersfoort in C via telefoon: 033-4603084 en e-mail: e.vandijk@amersfoort-in-c.nl.