Met uw financiële steun kan het Mondriaanhuis nog beter de betekenis van Piet Mondriaan uitdragen en zijn geboortehuis voor alle belangstellenden openstellen.

"Als inwoner van Amersfoort ben ik er trots op dat zo'n belangrijke kunstenaar als Piet Mondriaan in Amersfoort is geboren. Het Mondriaanhuis zorgt ervoor dat het verhaal van Mondriaan op een aansprekende manier levend blijft voor een breed publiek. Dat initiatief wil ik graag ondersteunen. Daarom ben ik vriend van het Mondriaanhuis."

Henk van Tilburg, vriend van het Mondriaanhuis

Vriend van het Mondriaanhuis

Als Vriend van het Mondriaanhuis helpt u het museum bij het realiseren van plannen en ambities.
Ook geniet u van een aantal voordelen: u heeft het hele jaar gratis toegang tot het museum en u krijgt korting op aankopen uit de museumwinkel. Met de digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van het Mondriaanhuis.

Vriend worden?

Stuur een e-mail naar info@mondriaanhuis.nl. Geef uw naam, adres, telefoonnummer door o.v.v. 'Vriend worden'. Het secretariaat neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Na betaling van de contributie (€ 50,- per jaar) ontvangt u van het museum een welkomsattentie.

Sponsor van het Mondriaanhuis

Ook bedrijven kunnen het Mondriaanhuis steunen. Als sponsor draagt u bij aan het toegankelijk maken van Mondriaans leven, werk en gedachtegoed bij een breed publiek. In overleg met het museum zijn er mogelijkheden om op onze locatie speciale activiteiten te ontwikkelen voor uw organisatie, zoals ontvangsten voor uw stakeholders of netwerken of een lezing of rondleiding door het Mondriaanhuis.

Meer informatie?
Neem contact met ons op!

U kunt u op verschillende niveaus aan ons verbinden: van hoofdsponsor tot sponsor tot partner van een activiteit. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot sponsoring van het Mondriaanhuis kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Paul Baltus (directeur).

Het Mondriaanhuis is onderdeel van de Stichting Amersfoort in C en heeft de Culturele ANBI status.

Fiscaal voordeel Geefwet

Sinds 1 januari 2012 biedt de nieuwe Geefwet extra fiscaal voordeel voor particulieren en bedrijven die culturele instellingen meerjarig willen ondersteunen. Een sponsor ondersteunt het museum met een jaarlijks bedrag en de fiscus neemt daarvan meer dan de helft voor zijn rekening!
Voor meer informatie over de Geefwet kunt  u contact opnemen met John van Barlingen van Amersfoort in C via telefoon: 033-4603084 en e-mail: administratie@amersfoort-in-c.nl.