Korting met Amersfoort Citycard

De grootste schat van Amersfoort is haar historische binnenstad. Door de vele monumenten, straatjes, grachten en details voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Je kunt hier op vele manieren mee kennismaken. Met de Amersfoort Citycard wordt dit extra aantrekkelijk gemaakt.

Geniet één of meerdere dagen met veel korting van de fraaiste cultuurhistorische attracties en activiteiten die Amersfoort te bieden heeft, zoals toegang tot het Mondriaanhuis of een ander museum, een rondvaart door de grachten met de Waterlijn, toegang tot de Onze Lieve Vrouwetoren en nog veel meer!

Meer informatie en bestellen: VVV Amersfoort.

Dineren in de stijl van De Stijl

Een bezoek aan het Mondriaanhuis afsluiten met een passend diner? Grand Café Hemels in het centrum van Amersfoort biedt in het kader van het themajaar ‘Mondriaan to Dutch Design’ een diner in Mondriaanstijl.
Kosten voor een driegangenmenu: € 35,- per persoon.

Meer info en reserveren: Grand Café Hemels.

Overnachten in Mondriaanstijl in hotel De Tabaksplant

Combineer een bezoek aan het Mondriaanhuis met een cultureel weekendje Amersfoort. In hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort, is in het themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’ een speciaal Mondriaanarrangement ontwikkeld. Boek het Mondriaanarrangement en slaap in de Mondriaankamer, ontvang een leuke Mondriaan goodiebag en diverse kortingen op Amersfoortse attracties.

Meer info en reserveren: Hotel De Tabaksplant.

Stadswandeling plus bezoek Mondriaanhuis

Het Gilde Amersfoort organiseert de speciale stadswandeling Stijlkaart van Amersfoort, de wereld van Mondriaan. In deze wandeling ligt het accent op Amersfoort in de tijd van Mondriaans jeugd. In aansluiting op de wandeling kan een bezoek worden gebracht aan het Mondriaanhuis.

Meer info en reserveren: Gilde Amersfoort.