De museumshop heeft een gevarieerd en breed aanbod aan (kunst)boeken, ansichtkaarten en design- en cadeau-artikelen zoals wandklokken, vazen, sieraden en gadgets. De meeste producten zijn gerelateerd aan de stijl van Piet Mondriaan. Je kunt langskomen in onze winkel in Amersfoort, of doe je bestelling online in onze webshop.

Online winkelen

Workshopboxen

Maak spelenderwijs kennis met de wereld van Piet Mondriaan via een van de workshopboxen. Zoals de box die speciaal is ontwikkeld bij de expositie Vogels en vissen, een tentoonstelling in het kader van het 75 jarige jubileum van DierenPark Amersfoort.

Maak met deze Stop-motion lego waterdieren-box  je eigen stop-motion filmpjes met je zelf bedachte Waterdieren in de hoofdrol. In de box zitten Legoblokjes, lego oogjes, instructie voor het maken van stopmotion filmpjes en een aantal opdrachten om mee te starten.

Mondriaansokken

De Mondriaansokken van ON socks zitten met vijf stuks in een doosje. Elks sok heeft een ander ontwerp, maar ze passen allemaal bij elkaar. Kies je eigen combinatie!
De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 36 - 42  en 40 - 46.

Bestellen

ON socks  sokken Mondriaan en De Stijl


Mondriaanparaplu 


Wie toch door de regen moet, kan dat het beste op stijlvolle wijze doen. Met deze stormvaste Mondriaanparaplu zal dat zeker lukken.

Bestellen


Exclusief Mondriaanhuis

Een deel van het winkelassortiment is exclusief ontworpen voor het Mondriaanhuis Amersfoort. Zoals bovenstaande paraplu, maar ook deze shopper, trendy én praktisch.

Museumkaart

De Museumkaart is verkrijgbaar aan de kassa van het Mondriaanhuis.  Met een Museumkaart heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot 400 musea. De aanschafprijs bedraagt € 64,90 voor volwassenen.
De prijs  voor jongeren tot en met 18 jaar is € 32,45. Je
 kunt de Museumkaart ook online bestellen.

Openingstijden

De museumshop van het Mondriaanhuis Amersfoort is open van dinsdag tot en met zondag tussen 10 en 17 uur. In de schoolvakanties zijn we ook op maandag van 10 tot 17 uur open. Daarnaast kun je 24 uur per dag terecht in onze online shop.