Wil je langskomen? Bestel dan vooraf een ticket online, ook als je een Museumkaart of andere kortingspas hebt. T.b.v. de veiligheid voor bezoekers en personeel gelden een aantal regels (op basis van de RIVM-richtlijnen). We vertrouwen op je begrip hiervoor. We wensen je alvast een fijn bezoek!

Hoe werkt het?

Het Mondriaanhuis werkt voorlopig alleen met e-tickets en tijdsloten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het niet te druk wordt in het museum en dat iedereen zich kan houden aan de regel van 1,5 meter afstand. Iedereen, dus ook houders van bijvoorbeeld een Museumkaart * of Vriendenpas, dient vooraf een ticket te bestellen voor een bepaalde dag een een bepaald tijdstip via de ticketshop.

* LET OP: Ondanks dat vooraf een e-ticket is aangeschaft, moeten wij de Museumkaart bij de entree scannen. Dit kan niet op afstand, dus neem je kaart mee naar het museum. Zonder het tonen van Museumkaart geldt het reguliere tarief.

WAT IS ER TE ZIEN

KOOP TICKETS

De belangrijkste spelregels in het museum

  • Houd anderhalve meter afstand van andere bezoekers en medewerkers.
  • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en/of benauwdheid. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
  • Volg de pijlen bij eenrichtingsverkeer.
  • Betalingen uitsluitend met pin of contactloos (pin of mobiel).
  • Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers.

Lees hier onze Algemene Bezoekersvoorwaarden

Wat doen we nog meer?

Het museum wordt intensiever schoongemaakt. Denk aan kluisjes, sleutels en toiletten. Maar ook deurklinken, trapleuningen en overige contactobjecten. Bij de entree kun je je handen reinigen met desinfecterende handgel.

Rondleidingen

In verband met de maatregelen rond corona zijn er in het Mondriaanhuis voorlopig geen rondleidingen mogelijk.