Tijdens de zomervakantie kun je dagelijks terecht in het  Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis om na je bezoek aan de tentoonstelling je eigen kunstwerk te maken. Daarnaast is er een leuke ontdekkingstocht via QR-codes en zijn er verschillende kinderworkshops.

Ontdekkingstocht

De kunstenaar Piet Mondriaan is vooral beroemd om zijn schilderijen met zwarte lijnen en rode, gele en blauwe vlakken. Wil je meer over hem te weten komen? Via QR-codes op te telefoon ontdek je telkens een ander stukje van Mondriaans leven en werk.

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.

Workshops

Het Mondriaanhuis  organiseert in de zomervaknatie altijd leuke kinderworkshops, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Meer informatie hierover verschijnt in juni 2021 op de website. Alle workshops beginnen om 14.00 uur.