Zoek je een leuk gezinsuitje voor in de herfstvakantie?  Het Mondriaanhuis  organiseert in deze periode altijd extra activiteiten zoals schilderworkshops. Ook kun je een leuke speurtocht doen of creatief aan de slag in het Doe-het-zelf-atelier.

Open op maandag 24 oktober

Vanwege de herfstvakantie is het Mondriaanhuis ook open op maandag 24 oktober 2022. Er is op die dag ook een leuke workshop.

Workshops

Het Mondriaanhuis  organiseert elke vakantie extra activiteiten zoals kinderworkshops. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Alle workshops beginnen om 14.00 uur.

Maandag 24 oktober: Victory Boogie Woogie = VOLGEBOEKT
Woensdag 26 oktober: De kunst van het weglaten = VOLGEBOEKT
Vrijdag 28 oktober: Schilderen met lef! = VOLGEBOEKT

Speurtocht

Wil je meer over Piet Mondriaan te weten komen? Speur dan naar de verborgen kistjes in het museum. Deelname aan de speurtocht is gratis en geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Vraag ernaar bij de balie van het Mondriaanhuis!

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.

Tickets