Zoek je een leuk gezinsuitje voor in de kerstvakantie?  Het Mondriaanhuis  organiseert elk jaar in  deze periode extra activiteiten zoals kinderworkshops en een speurtocht.  Ook kun je met je gezin creatief aan de slag in het Doe-het-zelf-atelier.  Museum TV heeft het Mondriaanhuis opgenomen in de top 3 van leukste uitjes voor families met kinderen.

Vanaf het najaar 2021 lees je hier welke workshops er komende kerst in het museum te doen zijn. Gedurende het hele jaar kan je terecht voor de speurtocht of het Doe-het-zelf-atelier.

Speurtocht

De kunstenaar Piet Mondriaan is vooral beroemd om zijn schilderijen met zwarte lijnen en rode, gele en blauwe vlakken. Wil je meer over hem te weten komen? Via QR-codes op te telefoon ontdek je telkens een ander stukje van Mondriaans leven en werk.

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.