N.B: Deze workshop is intussen volgeboekt. Er is nog wel plek bij de creatieve kinderworkshop in Museum Flehite op donderdag 2 maart: Portret maken.

Muziek kan je in een bepaalde stemming brengen. Je wordt er blij van of juist een beetje droevig. Schilder Piet Mondriaan liet zich bij het schilderen inspireren door verschillende muziekstijlen. Door jazz bijvoorbeeld en door de boogiewoogie. Zijn laatste kunstwerk heet zelfs Victory Boogie Woogie.  

Tijdens deze kinderworkshop ga je samen met de museumdocent ervaren hoe het is om te schilderen op muziek. Wat schilder je als je een langzame melodie hoort? En wat als de muziek heel zacht is of juist luid? Er komen verschillende soorten muziek voorbij en natuurlijk ook de ritmische boogiewoogie!

Praktische informatie

Datum: vrijdag 3 maart 2023
Tijd: 14.00 – 15.30 uur (= volgeboekt)
Locatie: Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis 
Leeftijd: vanaf 6 jaar 
Kosten: € 8,- per kind  (inclusief entree museum)

Tickets

* Wacht niet te lang met bestellen, want het aantal tickets per workshop is beperkt. Krijg je in de ticketshop de mededeling Tijdelijk niet beschikbaar dan is de workshop helaas volgeboekt. Misschien is er dan nog wel plek bij een van de andere workshops.