Zoek je een leuk gezinsuitje voor in de kerstvakantie?  Het Mondriaanhuis  organiseert in deze periode extra activiteiten zoals kinderworkshops en een speurtocht.  Ook kun je met je gezin creatief aan de slag in het Doe-het-zelf-atelier. 

Extra open op maandag

Vanwege de kerstvakantie is het Mondriaanhuis ook open op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) en maandag 2 januari.

Workshops

Het Mondriaanhuis  organiseert elke vakantie extra activiteiten zoals kinderworkshops. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Woensdag 28 december: 

Winterlandschap maken (14.00 uur)

Maandag 2 januari:               

Servies schilderen (11.00 uur)
Victory Boogie Woogie - nieuwjaarsfeestje (14.00 u.)

Woensdag 4 januari:           

De kunst van het weglaten (11.00 uur)

Winterlandschap maken (14.00 uur)

Vrijdag 6 januari:                   

Schilderen met lef! (14.00 uur)

Lampion maken

Tijdens de kerstvakantie kun je in het Doe-het-zelf-atelier een eigen lampion maken in Mondriaankleuren. Deze inloopworkshop vindt doorlopend plaats. De lampion kan je 's avonds gelijk in het donker uitproberen!

Speurtocht

Wil je meer over Piet Mondriaan te weten komen? Speur dan naar de verborgen kistjes in het museum. Deelname aan de speurtocht is gratis en geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Vraag ernaar bij de balie van het Mondriaanhuis!

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.