Ook tijdens de meivakantie kun je dagelijks terecht in het  Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis om na je bezoek aan de tentoonstelling je eigen kunstwerk te maken. Daarnaast is er een leuke speurtocht, instap-rondleiding en zijn er verschillende kinderworkshops.

Workshops

Het Mondriaanhuis  organiseert in deze periode altijd extra activiteiten zoals kinderworkshops. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Meer informatie hierover verschijnt in januari 2021 op de website. Alle workshops beginnen om 14.00 uur:

Maandag 2 mei  De kunst van het weglaten
Vrijdag 6 mei  Schilderen met Lef!
Zondag 8 mei  Victory Boogie Woogie

Speurtocht

De kunstenaar Piet Mondriaan is vooral beroemd om zijn schilderijen met zwarte lijnen en rode, gele en blauwe vlakken. Wil je meer over hem te weten komen? Speur dan naar de verborgen puzzelstukken in het museum. Deelname aan de speurtocht is gratis en geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Vraag er naar in het Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis!

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.