Op zondag 11 september 2022 wordt het terrein rond het Bosbad, dat dan nog vol staat met de podia, kunst en creativiteit van festival  Into the Woods Festival gratis opengesteld voor alle Amersfoorters. Het is de afsluiter van het festivalseizoen én de aftrap van het culturele seizoen. De hele zondag staat volgepland met live muziek van lokale acts, theater, cultuur. Ook is er een kinderprogramma. Daarnaast kunnen  bezoekers genieten van lekkernijen, brouwsels en een mooie-dingen-markt.

Amersfoortse pracht

Amersfoortse Pracht is voor en door Amersfoort. Het muzikale en culturele programma van 11 september is in samenwerking met vele theater- en culturele gezelschappen gemaakt. De Amersfoortse festivalorganisatie Kultlab sluit de handen ineen met onder andere Amersfoort in C, Bibliotheek Eemland, Citymarketing Amersfoort, Duda Paiva Company, FASadE, FC Amersfoort, Holland Opera, KOSMIK, Kunsthal KadE, Lepeltje Lepeltje, Museum Flehite, NEOS, Poppodium FLUOR, Rondje van de Stad, Scholen in de Kunst, Theater Flint en Theater de Lieve Vrouw.  Ook het Mondriaanhuis is aanwezig met de kinderworkshop 'Maak je eigen Mondriaan' en een street art demonstratie van graffitikunstenaar Chris Snowden. 

Mondriaan 150

Omdat het dit jaar 150 jaar geleden is dat Mondriaan in Amersfoort werd geboren, zijn er het hele jaar door Mondriaanactiviteiten in Amersfoort. Ook Amerfoortse Pracht krijgt in dit verband een Mondriaantintje. Meer informatie over het Mondriaanprogramma dit najaar is te vinden op mondriaan150.nl