Het Mondriaanhuis is gevestigd aan de Kortegracht in het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Het museum is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Parkeren kan in parkeergarage aan de Koestraat op vier minuten lopen van het museum.

Museumcafé

Het Museumcafé, ontworpen door Tinker imagineers biedt uitstekende mogelijkheden voor een receptie of feestelijke ontvangst. Een rondleiding door het museum als onderdeel van jouw activiteit behoort tot de opties.

Maximum capaciteit: 35 zitplaatsen. Staande receptie: 50 personen.
Meer informatie, een offerte op maat of reserveren? Neem dan contact op met Febe Verheijen.

Doe-het-zelf-atelier

Het Doe-het-zelf-atelier is de ruimte waar doorgaans de creatieve workshops plaatsvinden, maar waar met een paar eenvoudige ingrepen ook heel goed een lezing kan plaatsvinden. Beamer en scherm zijn aanwezig.

Maximum capaciteit: 50 personen (theateropstelling).
Meer informatie, een offerte op maat of reserveren? Neem dan contact op met Febe Verheijen.

Verhuur inclusief museumbezoek

Wil je je ontvangst of activiteit combineren met een bezoek aan de expositie? Eventueel in combinatie met een rondleiding? Informeer naar de mogelijkheden bij Febe Verheijen.

Speciale prijs voor Vrienden van het Mondriaanhuis

Ben je Vriend van Het Mondriaanhuis, dan krijg je 10% korting op de huurprijs.
Sponsoren van het museum mogen eenmaal per jaar gratis gebruik maken van een museumruimte.

Catering

Het Mondriaancafé kan naast consumpties ook zorgen voor iets lekkers bij de koffie of mooie hapjes bij de borrel. Wij maken graag in overleg met jou een passende offerte.

Faciliteiten

Indien gewenst, kan er gebruik gemaakt worden van onze apparatuur (microfoon, beamer), de kosten hiervoor worden doorberekend. Wanneer nodig kan extra meubilair, serviesgoed etc. worden gehuurd.

Meer informatie

Het Mondriaanhuis informeert je graag over de mogelijkheden die het museum biedt en bespreekt samen met jou je persoonlijke wensen om op basis daarvan een pakket op maat te maken. Neem voor meer informatie contact op met Febe Verheijen voor een vrijblijvende afspraak.

Mondriaanhuis ma t/m vrij 9.00-17.00 uur.
T: 033-4600170
E: educatie@mondriaanhuis.nl