Bezoekadres

Kortegracht 11 
3811 KG  Amersfoort

T 033 46 00 170
T 033 46 00 172 (maandag)
info@mondriaanhuis.nl

Lopend vanaf station Amersfoort Centraal

Het Mondriaanhuis ligt op ca. 18 minuten lopen vanaf Amersfoort Centraal Station. Volg de bewegwijzering in de stad of plan je route via: 

Google Maps

Met de bus vanaf station Amersfoort Centraal

Vanaf het station kun je stadsbus 5 of 6 nemen en uitstappen bij halte De Kei. Vanaf daar is het circa 8 lopen naar het museum (volg de richtingaanwijzers). Kijk voor de meest actuele vertrektijden van alle bussen op: 

Plan je route met 9292

Met de auto

De historische binnenstad van Amersfoort, waar zich het Mondriaanhuis bevindt, is per 4 januari 2021 autoluw. Je kunt gebruik maken van de parkeergarages aan de rand van het autoluwe gebied. In de nabijheid van het Mondriaanhuis zijn dat: Koestraat (Grote Haag 2), Beestenmarkt (Binnen de Veste 2), Centrum Mondriaan (Soeverein 36) en St. Jorisplein (Sint Jorisplein 34). Vanuit deze garages is het zo'n 5-10 minuten lopen naar het museum. Voor meer informatie en een overzicht van alle parkeergarages:

Parkeren in Amersfoort

Parkeren voor mindervaliden

Met een Gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kan in de gemeente Amersfoort, in afwijking van het landelijk beleid, worden geparkeerd op alle parkeerplaatsen in de vergunninggebieden en mag je zonder betaling gebruik maken van de plaatsen waar betaald parkeren geldt. 

Meer informatie:

Parkeren voor gehandicapten