Tickets

In deze workshop laten kinderen zich inspireren door het thema ‘Lef’. Piet schilderde gedurende zijn loopbaan diverse onderwerpen in uiteenlopende stijlen, van figuratieve landschappen, bloemen en portretten tot de bekende abstracte composities met primaire kleuren. Hij had lef en durfde 'buiten de lijntjes te kleuren'. Durf jij dat ook?

Met verschillende materialen (verf, maar ook tape, papier en zand) mogen kinderen experimenteren op een schilderdoek. Wat het wordt mogen ze helemaal zelf bepalen. Helemaal in de geest van Piet!

N.B. Deze workshop is intussen volgeboekt. Er is echter meer te doen voor kinderen in het Mondriaanhuis. Doe mee met de actieve speurtocht door het museum! Verzamel alle stickers en maak je eigen boogiewoogie compleet. Deelname aan de speurtocht is gratis bij de balie beschikbaar en geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Heb je ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen. Per tijdelijke tentoonstelling staat er weer wat nieuws op je te wachten. Of leef je uit op onze beroemde lego-wand!

Praktische informatie 
Datum: woensdag 21 februari 2024
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis 
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Kosten: € 10,- per kind

Tickets