Ook tijdens de zomervakantie kun je dagelijks terecht in het  Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis om na je bezoek aan de tentoonstelling je eigen kunstwerk te maken. Daarnaast is er een leuke speurtocht en zijn er verschillende kinderworkshops.

Speurtocht

De kunstenaar Piet Mondriaan is vooral beroemd om zijn schilderijen met zwarte lijnen en rode, gele en blauwe vlakken. Wil je meer over hem te weten komen? Speur dan naar de verborgen puzzelstukken in het museum. Deelname aan de speurtocht is gratis en geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Vraag er naar in het Doe-het-zelf-atelier van het Mondriaanhuis!

Doe-het-zelf-atelier

Heb je na je bezoek aan onze Mondriaantentoonstelling ook zin om een kunstwerk te maken? Dat kan dagelijks in ons Doe-het-zelf-atelier. Wij hebben een paar leuke opdrachten bedacht die je kunt gaan doen, maar je mag natuurlijk ook zelf iets bedenken. Of leef je lekker uit op de lego-wand.

Workshops

Het Mondriaanhuis  organiseert in de zomer altijd extra activiteiten zoals kinderworkshops. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Alle workshops beginnen om 14.00 uur.

Zondag 18 juli: Victory Boogie Woogie
Zondag 1 augustus: Mondriaans huisdieren
Maandag 23 augustus: Abstraheren kun je leren
Vrijdag 27 augustus: Mondriaans huisdieren
Zondag 29 augustus: Servies schilderen

Koop ticket workshop